Loaded
VPRO
Webwinkel

Webwinkel met topkwaliteit mediaproducties

De VPRO staat bekend om zijn hoogwaardige producties. Veel van de programma’s zijn bovendien tijdloos en internationaal geroemd. Voor alle liefhebbers van kwaliteitstelevisie en (historische) radio-interviews is het volledige aanbod van de VPRO beschikbaar in de webwinkel. Naar verluidt is het de best renderende omroepwinkel van Hilversum, maar dat kan ook niet anders met zulke mooie producten.

De mooiste gids covers aan jouw muur

Niet alleen op radio, televisie en internet is VPRO bekend om eigenzinnigheid an artisticiteit. De VPRO Gids is al bijna honderd jaar jaar een prachtig weekblad met geniale covers. Al heeft de VPRO nooit een ontwerper in vaste dienst gehad, toch heeft menig gerenommeerd graficus zijn naam aan de omroepgids verbonden, van Albert Hahn tot Otto Treumann, van Piet Marée tot Jaap Drupsteen, van Ron van Roon tot Piet Schreuders. Sinds december 2021 is een selectie van die covers als poster te koop in de VPRO Winkel.

Magento Commerce

Headline Interactive heeft de webwinkel van de VPRO ontwikkeld op basis van Magento Commerce. Er zijn in de loop der jaren bovendien diverse functionele en technische uitbreidingen gebouwd. Voor de VPRO bouwden we bijvoorbeeld de eerste downloadshop van Hilversum, met pakketjes Koot & Bie. Leden krijgen 100% korting op de verzendkosten. En ‘onder water’ zijn er technische koppelingen gebouwd met het administratieve softwarepakket Microsoft Dynamics om de dienstverlening en de interne rapportages te optimaliseren. 

Noordwest Ziekenhuisgroep
Website