Loaded

Werken bij HI

Headline-Interactive – Creating Digital Experiences

Wil je jouw kennis en ervaring inzetten voor onze mooie opdrachtgevers? Dan ben je altijd welkom voor een goed gesprek en een lekkere espresso. Voor alle expertises is altijd ruimte voor nieuw talent. Neem contact met ons op voor een open sollicitatie, of een van onderstaande posities.

Headline-Interactive groeit en zoekt nieuwe collega’s om ons professionele en gepassioneerde team te versterken.

Headline-Interactive is al meer dan 20 jaar een geliefde onlinepartner voor opdrachtgevers in e-Commerce, media, cultuur, zakelijke dienstverlening, overheid en non-profit.

Wij begeleiden onze klanten de beste keuzes te maken. Elk project is bij ons daarom anders. Wij gaan er met een open houding in. Ons ultieme streven is de online doelstellingen van onze klanten te helpen realiseren. Van een goede interactie met de bezoeker en herkenbare merkbeleving tot een optimale informatievoorziening bij onze corporate clients en meetbare conversie van de Magento e-Commerce-sites die we ontwikkelen.

Een “all things digital agency”. Van online platforms, e-shops en applicaties tot content campagnes, you name it, voeren we de regie over concept, design, development en optimalisatie voor onze klanten. Kortom een team van experts in digitale transformatie.

In het hart van Hilversum kijken we uit op de terrasjes waar we op mooie avonden zelf vaak ook een IPA pakken. Hier werken we met een zeer gedreven team aan mooie merken.

Vacatures


Magento 2 Developer


Account manager


Front-end WordPress Developer


Backend Developer


Digital Service Manager