Loaded
Headline Interactive

Over ons

Al 20 jaar een geliefde online partner voor opdrachtgevers in eCommerce, media, cultuur, zakelijke dienstverlening, overheid en non-profit.

Wij helpen onze klanten de juiste keuzes te maken. Elk project is bij ons daarom anders. Wij gaan er met een open houding in. Ons ultieme streven is de online doelstellingen van onze klanten te helpen realiseren. Van een goede interactie met de bezoeker en herkenbare merkbeleving tot een optimale informatievoorziening bij onze corporate clients en meetbare conversie van de Magento ecommerce-sites die we ontwikkelen.

Maatwerk

We worden omringd met vormgeving en techniek in deze tijd. En niets is meer onmogelijk. Met het wegvallen van beperkingen wordt de invulling van je online dienstverlening een moeilijke opgave. Headline Interactive helpt je keuzes maken. Keuzes die bijdragen aan je merkbekendheid, aan je omzetdoelstellingen en  aan de verbetering van je klantcontact. Niks komt bij ons ‘van de plank’, alles wordt op maat voor je ontworpen en gebouwd. Dat is wat wij verstaan onder maatwerk.

Concept
Tussen droom en werkelijkheid staat een goed doordacht concept. Met de ingrediënten uit een briefing bedenken wij een aansprekend concept, dat het startschot is van een succesvol project.
Design
Een eerste indruk maak je maar één keer. Onze designers letten daarom op uitstraling en interactie van websites en apps, met een scherp oog voor de uitwerking op alle schermen, van smartphones tot desktops.
Development
Techniek is integraal onderdeel van onze projecten. Webapplicaties zijn onderdeel van een wereldwijd ecosysteem. Door gebruik van open standaarden is geen uitdaging ons te groot, daarom is elke wens haalbaar.
Optimalisatie
Na livegang van je site begint het avontuur pas. Met onze kennis van online marketing kunnen we je online propositie verbeteren. Met behulp van SEO, SEA, Social Media en A/B testen optimaliseren we de conversie.