Loaded
Werken bij HI

Vacature Sales Consultant Digital

Vaardigheden: acquisitie en verkoop, accountmanagement, projectmanagement, communicatief sterk, digitale projecten, teamwerk

Voor deze functie gelden doorgroeimogelijkheden naar een hogere functie! 

Als Sales Consultant Digital bij Headline-Interactive in Hilversum kom je terecht in een hecht team van “digital-heads”. Je zorgt voor je relaties door ze te inspireren en te begeleiden naar concrete keuzes rondom digitale kanalen en het transformatieproces. Je bent de schakel naar je collega’s door projecten voor verwachtingen, voortgang en budget te monitoren en de opdrachtgever hierover te informeren. Dit maakt dat je de klantvraag in detail met je team weet te delen.

Je krijgt energie van leads genereren en nieuwe relaties binnenhalen. Je brengt een eigen digital-netwerk mee, en ontwikkelt met plezier relaties naar trouwe opdrachtgevers. Je bent in staat om met oplossingen te komen die potentiële klanten naar de volgende stap helpen. Je weet hoe je een digitale uitdaging vanuit concept vertaalt naar een haalbaar project. Je bent gewend te werken naar het budget en deadlines.

Oplossingen gebouwd door Headline-Interactive zijn onder andere technologische platformen waarop alle informatiestromen samengebracht worden. Dit zijn onder andere webshops met e-Commerce platformen, klantportalen, websites, parkeerapp, dienstverlening sites.

Omdat Headline-Interactive bruist van kennis en ervaring is het samenwerken met mensen van essentieel belang. We denken en doen proactief met elkaar. Jouw aanpak betrekt en ondersteunt collega’s en draagt zorg voor de opdrachtgever. Headline-Interactive’s houding, cultuur, bedrijfsdoelstellingen en normen passen naadloos bij jou. Jouw drive zit bij het ontdekken van kansen én de realisatie daarvan. We zien jouw toewijding, skills en tijd als zeer waardevol voor onze successen.

Je werkt zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheden. Je vreet je in om jouw plek en bent je zelfbewust. Je hoeft niet de expert te zijn die zelf alles kan. Nieuwe ideeën zijn welkom en een persoonlijke aanpak wordt gewaardeerd.

Je brengt mee in jouw rol

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol met commercie in web-technologie/ digital.
 • Je hebt een flinke dosis interesse en passie voor digital en web.
 • Je bezit overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en creativiteit.
 • Je bent een kritische gesprekspartner en haalt successen uit zakelijke en creatieve ideeën.
 • Je bent positief, gemotiveerd & zelfstandig.
 • Affiniteit heeft met online marketing (pré).
 • Je bent een aanspreekpunt voor de klant bent het gezicht van Headline-Interactive.
 • Je hebt talent voor projectmanagement en verwachtingsmanagement.
 • Je kunt naadloos overtuigende projectvoorstellen schrijven en laat deze aansluiten bij de behoefte van de prospects.
 • Als er geen warme leads zijn ben je gemotiveerd en in staat zelfstandig new business te vinden.
 • Gezelligheid en een beetje humor om een drankje met ons te drinken op vrijdagmiddag.

Jouw talenten krijgen de ruimte te ontwikkelen met opleidingen, werken aan uitdagende projecten en met een diversiteit aan opdrachtgevers. Vanzelfsprekend mag goed gereedschap niet missen. Wij bieden je dan ook marktconforme voorwaarden naast een inspirerende omgeving en gepassioneerde collega’s.

Geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail naar vacatures@headline-interactive.nl
of bel ons om gezellig een kopje koffie te drinken.