Loaded
Werken bij HI

Vacature Account Manager

Vaardigheden: verkoop, accountmanagement, communicatief, teamwerk


Voor deze functie gelden doorgroeimogelijkheden naar een hogere functie!

Als Accountmanager bij Headline Interactive in Hilversum kom je terecht in een hecht team van digital experts. Je zorgt voor je accountrelaties door ze te inspireren en te begeleiden naar keuzes rondom digitale kanalen. Je bent de schakel naar je collega’s door helder te stellen wat de verwachtingen van opdrachtgevers zijn. In het belang van de relatie houd je vinger aan de pols rondom voortgang en informeert hierover de opdrachtgever. Dit maakt dat je de klantvraag in detail met je team weet te delen.

Je krijgt energie van verkopen, leads genereren en nieuwe relaties binnenhalen. Je ontwikkelt met plezier relaties naar trouwe opdrachtgevers en bent in staat om met jouw klanten tot volgende stappen te komen. Je weet op hoofdlijnen van digitale uitdagingen en kunt mogelijk in samenwerking met je collega’s van concept tot realisatieplan komen. Je bent gewend om met budgetten en deadlines te werken

Oplossingen gebouwd door Headline Interactive zijn onder meer technologische platformen waarop veel informatiestromen samengebracht worden. Dit zijn bijvoorbeeld webshops met e-Commerce platformen, klantportalen, websites en mobiele parkeerapps.

Het succes van Headline Interactive is gebaseerd op uitgebreide kennis en ervaring. De onderlinge samenwerking is daarbij van essentieel belang. Jouw aanpak betrekt en ondersteunt collega’s en draagt zorg voor een uitstekende relatie met de opdrachtgever. Deze proactieve houding, onze informele cultuur en de klantgerichte bedrijfsdoelstellingen passen goed bij jou. Jouw drive zit bij het verzorgen van relaties, ontdekken van kansen én de realisatie daarvan. We zien jouw interesse, toewijding, skills en tijd als zeer waardevol voor onze successen.

Je werkt zelfstandig, neemt je verantwoordelijkheden en je bent zelfbewust. Je hoeft niet de expert te zijn die zelf alles kan en leren is goed. Nieuwe ideeën zijn welkom en een persoonlijke aanpak wordt gewaardeerd.

Wat je meebrengt in jouw rol:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol met commercie in online/ technologie/ digital.
  • Je hebt een flinke dosis interesse en passie voor digital en online.
  • Je bezit overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en creativiteit.
  • Je bent een prettige gesprekspartner en haalt successen uit zakelijke en creatieve ideeën.
  • Je bent positief, gemotiveerd & zelfstandig.
  • Je hebt affiniteit heeft met online marketing (pré).
  • Je bent een aanspreekpunt voor de klant en bent het gezicht van Headline Interactive.
  • Je hebt talent voor account- en verwachtingsmanagement.
  • Je kunt overtuigende voorstellen schrijven en laat deze aansluiten bij de behoefte van de prospects.
  • Als er geen warme leads zijn ben je gemotiveerd en in staat zelfstandig new business te vinden.

Je krijgt de ruimte je talenten te ontwikkelen met opleidingen, werken aan uitdagende projecten en met een diversiteit aan opdrachtgevers. Wij bieden je marktconforme voorwaarden, een laptop om eventueel ook remote te kunnen werken, een inspirerende omgeving en gepassioneerde collega’s.

Geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail naar vacatures@headline-interactive.nl
of bel ons om gezellig een kopje koffie te drinken.