Loaded
Le Champion
Website

Multisite platform

Le Champion organiseert meer dan tachtig hardloop-, fiets- en wandelevenementen per jaar, waarvan de TCS AMsterdam Marathon en de Dam tot Damloop misschien wel de bekendste zijn. De organisatie en communicatie van zoveel evenementen moet super gestroomlijnd zijn, zodat dit met een relatief kleine organisatie elke keer weer goed verloopt. Headline Interactive heeft een platform ontwikkeld waarmee Le Champion zelfstandig websites kan aanmaken, zodra er weer een nieuw evenement staat gepland.

Het platform maakt gebruik van designthemes die door HI zijn ontworpen. Naast de corporate site van de vereniging, zijn er meer dan twintig evenementsites gelanceerd.

Groei en vooruitgang

Veel evenementen groeien continu in aantallen deelnemers. Het ledenbestand van Le Champion – een van de grootste sportverenigingen van Nederland – groeit mee. In de loop der jaren is steeds meer aandacht besteed aan de online dienstverlening aan deze leden, zowel in aangeboden functionaliteit en mogelijkheden als in verbeterde interactie. Daarnaast is altijd de sportbeleving centraal blijven staan. Meedoen aan een evenement van LeChampion is een feest!

Stadsschouwburg Amsterdam
Website