Strategie, concept & creatie

Uw online partner

Headline Interactive is al 15 jaar een geliefde online partner voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Wij helpen onze klanten de juiste keuzes te maken. Elk project is bij ons daarom anders. Wij gaan er met een open houding in. Ons ultieme streven is de online doelstellingen van onze klanten te helpen realiseren. Van een goede interactie met de bezoeker en herkenbare merkbeleving tot een optimale informatievoorziening bij onze corporate clients en meetbare conversie van de Magento ecommerce-sites die we ontwikkelen.

Maatwerk

We worden omringd met vormgeving en techniek in deze tijd. En niets is meer onmogelijk. Met het wegvallen van beperkingen wordt de invulling van je online dienstverlening een moeilijke opgave. Headline Interactive helpt je keuzes maken. Keuzes die bijdragen aan je merkbekendheid, aan je omzetdoelstellingen en  aan de verbetering van je klantcontact. Niks komt bij ons ‘van de plank’, alles wordt op maat voor je ontworpen en gebouwd. Dat is wat wij verstaan onder maatwerk.

Specialist in

Concept

Concept

Tussen droom en werkelijkheid staat een goed doordacht concept. Met de ingrediënten uit een briefing bedenken wij een aansprekend concept, dat het startschot is van een succesvol project.

Design

Design

Een eerste indruk maak je maar één keer. Onze designers letten daarom op uitstraling en interactie van websites en apps, met een scherp oog voor de uitwerking op alle schermen, van smartphones tot desktops.

Development

Development

Techniek is integraal onderdeel van onze projecten. Webapplicaties zijn onderdeel van een wereldwijd ecosysteem. Door gebruik van open standaarden is geen uitdaging ons te groot, daarom is elke wens haalbaar.

Optimalisatie

Optimalisatie

Na livegang van je site begint het avontuur pas. Met onze kennis van online marketing kunnen we je online propositie verbeteren. Met behulp van SEO, SEA, Social Media en A/B testen optimaliseren we de conversie.

“We zijn heel erg blij met het redesign. Jullie toewijding en oog voor detail zien we overal terug.”

— Stadsschouwburg Amsterdam

Jouw project

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen doen? Met onze ervaring is heel veel mogelijk. We denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Contact