/

Julidans 2017 Festivalsite

Julidans is een toonaangevend contemporain dansfestival, dat volgende week dinsdag 4 juli van start gaat. Julidans staat internationaal bekend om zijn bijzondere en gedurfde dansprogrammering. Wij mochten als internetpartner van de Stadsschouwburg Amsterdam, al 27 jaar thuishonk van Julidans, de festivalsite een nieuw gezicht geven.

Een festivalsite ja, want een festival, dat is Julidans. Twaalf dagen lang staat Amsterdam in het teken van de moderne dans. De programmering bestrijkt een groot deel van de stad. Op acht locaties – van het Bijlmertheater in Zuid-Oost tot Podium Mozaïek in Bos en Lommer – worden alle grenzen van de moderne dans opgezocht. En uiteraard ook centraal rondom het Leidseplein is dans uit alle culturen, van de wereldtop tot nieuw talent te aanschouwen.

We hebben de breedte van het programma en het festivalgevoel proberen te vangen in een feestelijke homepage, die enthousiast maakt voor de dans. De dieper liggende pagina’s zijn iets rustiger van aard, om ervoor te zorgen dat de user experience de sales funnel niet in de weg zit. Want die zalen moeten vol!

Neem zelf een kijkje op de site Julidans.nl en koop snel een ticket, voor het over twee weken weer voorbij is.